Chart House Drawings_A1_Sketch.jpg
East London Warehouse 
On Site, May 2019
The extension and refurbishment of a 1930's former cloth warehouse in Shoreditch. The scheme provides a new home for an expanding design company and compromises the complete internal refurbishment of the existing building, a new external core and the addition of a sawtooth rooftop extension.
Internally a new void connects the ground and lower ground floor adjacent the reconfigured entrance. At third floor the new sawtooth roof extension will house a workshop type studio space and will be constructed entirely in in cross laminated timber. The extension will be clad in a vertical profile metal cladding.

Planning permission was granted in February 2019 and works are expected to start on site in May 2019.

IMG_1086_b.jpg
IMG_1086.jpg
Chart House Drawings_A1_Detail C.jpg
Chart House Drawings_Render.jpg